HomeSitemap
  • Nederlands
  • Frans
Home
Bijad PDF Afdrukken E-mail

Door een micro- krediet voor kleine ondernemers Bijad Gidpur werd geboren in Sialkot in de buurt en naar school ging. Toen hij 18 was, begon hij daar in een fabriek naaien voetballen. Dus kon hij zijn familie financieel te ondersteunen. Elke dag maakte hij vier of vijf ballen , en verdiende ongeveer 150 roepies .

Bijad graag Pakistaanse muziek, maar zijn passie is de pooltafel. Dus nam hij toen hij 20 jaar oud was , een eerlijke handel op premies die worden gefinancierd door middel van micro -krediet van 50.000 roepies en kocht met het geld een kamer en een biljarttafel. De tafel kost 13.000, de winkel 30 000 roepies .

De rest van het geld dat hij geïnvesteerd in een kit scheren . Met de traditionele nat scheren , kan hij verdienen als tussen de tien en dertig roepies per dag aan te vullen en te helpen bij zijn inkomsten uit snooker clubs. De zakelijke Biljart alleen brengt ongeveer 300 roepies per dag - tweemaal zoveel als hij kon verwerven met de voetbal - stitching . Bijad was af te werpen in de gelukkige positie om zijn krediet in twee jaar in 25 termijnen .

De pooltafel is een leuke afleiding in het kleine dorp waar er te doen is voor jongeren maar weinig anders . Bijads vriend Mohamed bevestigt dit : "Dit is het beste wat je kunt doen hier, want anders is het echt saai. "