HomeSitemap
  • Nederlands
  • Frans
Home
De heer K. Babu PDF Afdrukken E-mail

Invoering van een nieuw pensioenstelsel , New Ambadi 
 De heer K. Babu (59 jaar) is de eerste persoon die zal gaan na de invoering van de nieuwe pensioenregeling voor de Nieuwe Ambadi plantage in pensioen. Hij kijkt ernaar uit om op 10 Augustus 2010 op de eerste extra pensioen te ontvangen.

Het nieuwe systeem biedt voor alle 185 werknemers van de plantage , een pensioen van Rs 1000 in aanvulling op het officiële pensioenstelsel . Hiervoor is inmiddels een eenmalige forfaitaire som van de Fair Trade Fonds aan de LIC (levensverzekering van India is betaald ), die het geld beheert en de organisatie van hun loon . Een dergelijk pensioen systeem is uniek in de Indische rubberindustrie.

Momenteel is de heer K. Babu is erg blij dat hij kan beginnen met de dag makkelijker , als zijn gezondheid is niet goed . Hij werkte zijn hele leven als een rubberen tapper, is iedere morgen om 4:00 uur op - tot om 6.00 uur slapen voelt als een luxe voor hem.

Zijn vrouw Vishalam (52) werkt goed bij de plantage en heeft een paar jaar vooruit te werken . Uw eerste pensioenuitkering zal ontvangen in 2017 . Dan zijn er grote veranderingen in het gezin , omdat het paar heeft om uit te gaan met zijn volwassen dochter van de eigen plantage accommodatie. Bent u van plan om te verhuizen naar hun inmiddels 29 jarige zoon, die ook werkt als een rubbertapper op een nabijgelegen plantage.